Nästa Pokémon TCG Set: Scarlet & Violet 7 - Stellar Crown!

Hobbykort TCG Store, Pokemon, MTG, Disney Lorcana

Förbeställ nu hos Hobbykort! Missa inte chansen att lägga vantarna på detta fantastiska Pokémon-set. För att säkerställa att du får dina produkter först, kan du redan idag förhandsbeställa och reservera från endast 1 kr. Här är de produkter du kan förbeställa:

Pokémon Scarlet & Violet 7: Stellar Crown Elite Trainer Box
Klicka här!Pokémon Scarlet & Violet 7: Stellar Crown Elite Trainer Box-Hobbykort
Pokémon Scarlet & Violet 7: Stellar Crown Booster Pack
Klicka här!

Pokémon Scarlet & Violet 7: Stellar Crown Booster Pack-Hobbykort
Pokémon Scarlet & Violet 7: Stellar Crown Booster Box/Display 
Klicka här!

Pokemon Scarlet & Violet 7: Stellar Crown Booster Box/Display-Hobbykort


Pokémon Scarlet & Violet 7: Stellar Crown Checklane Blister
Klicka här!

Pokémon Scarlet & Violet 7: Stellar Crown Checklane Blister-Hobbykort

 

Lansering och Innehåll Vi har just fått nyheten om att nästa Pokémon TCG set, Scarlet & Violet - Stellar Crown, kommer att släppas den 13 september 2024! Detta set förväntas innehålla över 170 kort, inklusive mer än ett dussin nya Pokémon ex, nya ACE SPEC-kort, 20 tränarkort och 30 kort med specialillustrationer. Med fokus på terastaliserade Pokémon kan vi se fram emot fantastiska konstverk från specialillustrationerna. Ta en titt på några av de kort som vi redan har fått en förhandstitt på i vår Stellar Miracle Spoilers-blogg!

pokemon tcg scarlet and violet stellar crown

 

Nya Pokémon ex och Stellar Tera Pokémon som vanligt med varje nytt set, kan vi förvänta oss många nya Pokémon ex! Vi vet redan att Cinderace ex, Lapras ex, Galvantula ex och Terapagos ex kommer att vara med, eftersom de pryder förpackningens design (Terapagos ex avslöjades redan i Stellar Miracle).

Det mest spännande med detta set är introduktionen av Stellar Tera Pokémon, som har kraftfulla attacker som kräver olika typer av energi - tre för att vara exakt. Varje attack är inspirerad av olika ädelstenar, som Terapagos ex's "Crown Opal" eller "Larimar Rain" från Lapras ex.

Dessa attacker påminner om Crystal Pokémon från e-Serien men utan en särskild mekanikmärkning, vilket gör att de inte kan påverkas av kort eller effekter utanför deras Tera-märkning. Du känner igen dessa kort på deras regnbågsfärgade kanter och nästan opalescenta bakgrunder!

Kolla in alla våra förhandsprodukter på Hobbykort.se nu för att inte missa chansen att lägga vantarna på dessa fantastiska nya kort!

Senaste inläggen

Alla artiklar
Steg-för-steg-guide för att identifiera falska Pokémonkort - Hobbykort

Steg-för-steg-guide för att identifiera falska Pokémonkort

  1. Lita på din intuition Din magkänsla är ofta din bästa vän. Om ett kort känns "fel"—kanske på grund av vikt, textur eller utseende—är det värt att undersöka närmare. Ju mer du hanterar äkta P...

Pokémon Scarlet & Violet 8 - Surging Sparks: En elektrifierande expansion - Hobbykort

Pokémon Scarlet & Violet 8 - Surging Sparks: En elektrifierande expansion

Pokémon-samlare och TCG-entusiaster, gör er redo för en spännande ny era! Pokémon Scarlet & Violet 8: Surging Sparks är på väg att släppas den 8 november 2024, och den här expansionen lovar a...

Duskmourn: House of Horror - En skrämmande ny värld väntar i Magic: The Gathering - Hobbykort

Duskmourn: House of Horror - En skrämmande ny värld väntar i Magic: The Gathering

Duskmourn: House of Horror  Förbered dig på en mardrömsresa! Den 27 september 2024 öppnar Magic: The Gathering portarna till en värld av skräck och mysterium med det nya setet, Duskmourn: House...