Spännande Lanseringar i Maj: Pokémon, Disney Lorcana och Yu-Gi-Oh!

Hobbykort TCG Store, Pokemon, MTG, Disney Lorcana

Den här månaden är fylld med fantastiska nyheter för alla samlarkortsälskare hos Hobbykort! Vi har tre stora lanseringar som garanterat kommer att tilltala både nya och erfarna samlare. Låt oss ta en närmare titt på vad som väntar.

Pokémon TCG: Scarlet & Violet – Twilight Masquerade

Pokemon Twilight Masquerade Review: Let's Mask Up And Throw Down

Den 24 maj 2024 släpps den efterlängtade Pokémon TCG-utgåvan Scarlet & Violet – Twilight Masquerade. Denna expansion tar oss till den mystiska världen Kitakami, där den maskerade legendariska Pokémon Ogerpon debuterar som fyra olika Tera Pokémon ex. Setet innehåller över 160 kort, inklusive nya Pokémon ex och mer än 30 tränarkort. För fans av spelet är detta en fantastisk möjlighet att utöka sina samlingar med unika och kraftfulla kort​. Mer information om denna utgåva finns på Pokemon.com och Serebii.net.

Besök vår Pokémon-kollektion för att beställa ditt exemplar av Pokémon TCG: Scarlet & Violet – Twilight Masquerade idag.

Disney Lorcana: Ursula's Return

Disney Lorcana's next set, Ursula's Return, brings Encanto characters and a  new cooperative game to the TCG | Dicebreaker

För alla Disney Lorcana-entusiaster kommer utgåvan Ursula's Return att lanseras denna månad. Denna expansion fokuserar på den ikoniska skurken Ursula från Den lilla sjöjungfrun, och introducerar nya mekaniker och strategier som fördjupar spelupplevelsen. Förbered dig på att dyka in i en värld av magi och mysterium med denna spännande tillägg till Disney Lorcana-universumet.

För mer detaljer, besök Disney Lorcana officiella webbplats.

Beställ din kopia av Disney Lorcana: Ursula's Return hos Hobbykort idag!

Yu-Gi-Oh! TCG: 25th Anniversary Rarity Collection II

25th Anniversary Rarity Collection II Release Events – Yu-Gi-Oh!

Sist men inte minst, firar Yu-Gi-Oh! sitt 25-årsjubileum med 25th Anniversary Rarity Collection II, som också släpps denna månad. Denna specialutgåva hyllar några av de mest minnesvärda och kraftfulla korten från spelets historia. Samlare kan förvänta sig en mix av ikoniska kort i unika rarity-varianter, vilket gör detta till ett måste för varje Yu-Gi-Oh!-fan.

Läs mer om denna utgåva på Yu-Gi-Oh! officiella webbplats.

Beställ Yu-Gi-Oh! TCG: 25th Anniversary Rarity Collection II nu och säkra dina favoritkort!

Håll dig alltid uppdaterad med de senaste nyheterna och erbjudandena. Utforska alla våra förhandsbeställningar här och missa inte möjligheten att utöka din samling med de mest eftertraktade korten på marknaden!

Senaste inläggen

Alla artiklar
Steg-för-steg-guide för att identifiera falska Pokémonkort - Hobbykort

Steg-för-steg-guide för att identifiera falska Pokémonkort

  1. Lita på din intuition Din magkänsla är ofta din bästa vän. Om ett kort känns "fel"—kanske på grund av vikt, textur eller utseende—är det värt att undersöka närmare. Ju mer du hanterar äkta P...

Pokémon Scarlet & Violet 8 - Surging Sparks: En elektrifierande expansion - Hobbykort

Pokémon Scarlet & Violet 8 - Surging Sparks: En elektrifierande expansion

Pokémon-samlare och TCG-entusiaster, gör er redo för en spännande ny era! Pokémon Scarlet & Violet 8: Surging Sparks är på väg att släppas den 8 november 2024, och den här expansionen lovar a...

Duskmourn: House of Horror - En skrämmande ny värld väntar i Magic: The Gathering - Hobbykort

Duskmourn: House of Horror - En skrämmande ny värld väntar i Magic: The Gathering

Duskmourn: House of Horror  Förbered dig på en mardrömsresa! Den 27 september 2024 öppnar Magic: The Gathering portarna till en värld av skräck och mysterium med det nya setet, Duskmourn: House...