Upptäck Disney Lorcana: En värld av oändliga möjligheter

blog hobbykort bild av pikachu med samlarkort

Välkommen till den förtrollade världen av Disney Lorcana!

Detta nya strategiska kortspel från Ravensburger bjuder in dig till en magisk resa genom Disneys tidlösa berättelser. Samla kraftfulla Disney-karaktärer, utforska ikoniska platser och använd Lorcanas mystiska bläck för att bygga din ultimata drömlek. Oavsett om du är en erfaren kortspelare eller en nybörjare i den magiska världen, har Disney Lorcana något att erbjuda dig.

En värld av strategi och Disney-magi

I Disney Lorcana skapar du din egen unika lek med karaktärer, platser och föremål hämtade från hela Disney-universumet. Målet är att samla 20 lore-poäng genom att tippa dina karaktärskort (vinkla dem åt sidan) och skicka dem på spännande uppdrag. Varje karaktär har sina egna unika förmågor som du kan använda för att besegra dina motståndare, bilda mäktiga allianser och bemästra spelet.

Early Mechanics And New Deckbuilding Details For Disney's Lorcana TCG Revealed - Star City Games


Vad gör Disney Lorcana unikt?

 • Fängslande Disney-tema: Spelet är fyllt med ikoniska karaktärer från både klassiska och nya Disney-filmer och serier. Varje kort är vackert illustrerat och fångar karaktärens personlighet och förmågor till perfektion.
 • Enkel att lära sig, svår att bemästra: Spelet har lättbegripliga regler som gör det enkelt att komma igång, men erbjuder samtidigt strategiskt djup för erfarna spelare.
 • Engagerande och dynamiskt: Snabbt tempo och ständiga vändningar håller spelet spännande och oförutsägbart.
 • Samlarobjekt: Hundratals vackra kort, var och en med sin egen unika design och förmågor, väntar på att samlas och användas i din lek.

Kom igång med ditt Disney Lorcana-äventyr:

Det finns två enkla sätt att börja spela:

 • Startlekar: Innehåller allt du behöver för att börja spela, inklusive en lek med 40 kort, spelplan, tärningar och tokens.
 • Boosterpack: Innehåller 10 slumpmässiga kort, perfekt för att utöka din samling och hitta nya karaktärer till din lek.

Spela var som helst, när som helst:

Du kan spela Disney Lorcana hemma med vänner och familj, delta i lokala spelkvällar eller tävla online mot spelare från hela världen via den officiella online-plattformen.

Disney Lorcana TCG Shipping to More Countries in 2024 - Esports Illustrated


Mer än bara ett spel - potential för samlarvärde

Utöver det roliga spelandet erbjuder Disney Lorcana möjligheten att bygga en värdefull kortsamling. Sällsynta kort, kort från första utgåvan, populära karaktärer och kort i mint condition (oskadade) är alla faktorer som kan öka ett korts värde.

Tips för att bygga en värdefull samling:

 • Förseglade produkter: Köp förseglade startlekar eller boosterboxar för att garantera nya och oskadade kort.
 • Skydda dina kort: Förvara korten i Sleeves och mappar för att skydda dem från slitage.
 • Strategiskt inköp: Investera i kort som du tror kan öka i värde, inte bara för att samla.
 • Håll dig uppdaterad: Följ online-marknader och forum för att se vilka kort som är mest eftertraktade och till vilket pris.

Kom ihåg: Att samla kort är inte en garanterad investering. Värdet kan förändras över tid. Det viktigaste är att samla kort som du tycker om och som förhöjer din spelupplevelse. Värdeökningen blir då en bonus!

Redo att kliva in i den magiska världen av Disney Lorcana? Samla dina vänner, bygg din drömlek och låt äventyret börja!

Läs nästa

Topp 5: Dyraste Pokémon-korten - Hobbykort